1/6/10

L'encant de Mèxic

L’Anna i el David van decidir fer un stop en les seves vides per tal de fer la volta al món i ens ho expliquen en el seu bloc Fem un stop. Actualment es troben al Sudest asiàtic, però avui us volia convidar a visitar la seva ruta per Mèxic plena d'interessants comentaris i imatges:

"La ciutat de San Cristobal de las Casas té un encant especial. És totalment diferent a les poblacions que havíem vist fins al moment. És una ciutat colonial, amb cases de colors on es barregen molts europeus assentats aquí amb una de les comunitats indígenes més grans i més autèntiques del país. Es barreja lo tradicional amb lo modern, i tot això acompanyat d’una fresqueta molt agradable. Estem a 2000m metres d’alçada i això es nota, i més després de 15 dies de calor sufocant i desenes de picades de mosquits!

Que hem fet a San Cristobal? Doncs passejar molt, amb tranquil•litat, tot veient les esglésies colonials i remenant pels mercats d’artesanies i de verdures. Anar als museus del cafè i de la medicina Maya, aquest últim força interessant..."

i molta més informació de MÈXIC a Narinant.cat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...