27/6/10

Viatge a Croàcia

"Dediquem el segon dia a patejar Split. Recorrem tot el Palau de Dioclecià d’una porta a l’altre i al revés. Entrem a la Catedral, a la Sinagoga, al temple de Júpiter, etc. Potser a algú amb més interès històric que jo li agradi, però a mi, la veritat és que em deixa indiferent. En canvi passejar pels carrerons, el mercat verd (fruites i verdures), del peix a l’aire lliure ho trobo interessant, així com Narodnog Preporoda (passeig marítim), ple de bars i cafeteries.

Al principi del passeig, hi ha un carrer peatonal ple de botigues i cap a la meitat a l’esquerra trobem una placeta amb dos cafeteries on es dóna cita la modernitat d'Split. Més amunt, a la dreta, passem per davant de Correus i arribem a l’entrada principal del palau. Si continues, a l’esquerra hi ha un mercadillo per a turistes amb tot el que us pugueu imaginar, vaja, com a tota ciutat turística..."

Aquets mots formen part del relat de l'Àlex i la Nuri sobre el seu viatge a l'estiu de l'any 2009 a Croàcia i que podem trobar a la sempre interessant web de Viatgeaddictes.

i molta més informació de CROÀCIA a Narinant.cat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...