13/6/10

Fem un stop a Nova Zelanda

L’Anna i el David van decidir fer un stop en les seves vides per tal de fer la volta al món i ens ho expliquen en el seu bloc Fem un stop. Actualment es troben al Sudest asiàtic, però avui us volia convidar a visitar la seva ruta per Nova Zelanda plena d'interessants comentaris i imatges:

"Continuant per terres volcàniques ens hem topat amb el que diuen que és el trekking d’un dia més bonic de New Zealand: el Tongariro Alpine Crossing en el que et passeges entre volcans, llacs de blaus inimaginables i pedres fumejant, i amb tot, sabent que aquí es va rodar la pel·lícula de “Lord of the Rings”.

La previsió meteorològica pel dia que volíem fer el trekking no era bona i ens vam haver d’esperar un dia al voltant del llac Taupo (amb mal temps està prohibit entrar al parc ja que és força perillós). I ha valgut molt la pena esperar aquest dia, ja que ens ha fet un sol espatarrant, això si, amb un vent una mica fred a l’ombra, però normal tenint en compte que estàs a uns 2000 metres d’alçada. De fet, la nit abans de fer el trekking la vam passar congelant-nos dins de la campervan i vam aixecar-nos amb tots els vidres glaçats…Vaja que feia una rasca important!!

Sense més preàmbuls us deixem amb les fotografies d’aquest lloc que té un toc màgic i que de vegades fa por i tot!..."

i molta més informació de NOVA ZELANDA a Narinant.cat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...