20/9/10

Celebrem la Mercè 2010 amb el Kirguizistan !!!

AMU DARIA, associació per a la promoció cultural de la Ruta de la Seda participa des de gener del 2010 en el projecte ART NÒMADA de l’associació hispano-kirguís SUMALAK, projecte solidari amb el Kirguizistan, per la distribució i comercialització de productes artesanals procedents d’Àsia Central, elaborats per mestres de diversos oficis que han aconseguit mantenir unes tradicions centenàries en greu risc de desaparició avui en dia. ART NÒMADA manté un contacte preferent amb CACSA (Central Asian Crafts Support Association – federació d’artesans que ha rebut el reconeixement de la UNESCO per la seva tasca) dedicada al manteniment de tècniques tradicionals i a la inserció social de sectors en risc de marginació.

Coincidint amb aquesta iniciativa, i en el marc de les Festes a Barcelona de la Mercè d’enguany i de la 15a Mostra d’Associacions de Barcelona (Mercè 2010), que es durà a terme del 24 al 26 de setembre a la Plaça de Catalunya, Amu Daria i Sumalak disposen d’un estand per tal de difondre les seves activitats i per la venda d’aquests productes artesanals: sabatilles, shirdaks –petites catifes -, coixins, bosses de mà, llibres de viatge, guies del Kirguizistan, i algunes sorpreses...

Des del Bloc dels Viatges us volia convidar a visitar aquest stand que es troba matí i tarda (divendres i dissabte d’11h. a 21h. i diumenge d’11h. a 19h.) a la carpa anomenada Llotja de la Mostra... De ben segur que és una bona oportunitat per descobrir una mica més el Kirguizistan, així com la seva cultura i artesania... Us hi esperem !!!

I molta més informació del KIRGUZISTAN a NARINANT.CAT

1 comentari:

Mercè Salomó ha dit...

Faré per passar cap al migdía.
Ens veiem!

Una abraçada!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...