8/9/10

En bicicleta per Bulgària

"L'endema m'acomiado del Peter que s'en va a treballar tot regalant-li una postal del Camp Nou. Es un autentic forofo del futbol i li fa una il.lusio tremenda. Deixo les alforges mig preparades i me'n vaig a visitar el museu. Impressionant. Entre les peces, una replica, de la mascara que Kitov va trobar al tumul de Svetitsata. 673 gr d'or, casi na. Nomes es una replica, pero impressiona. Apreciaria la diferencia si veies la original? Pero no es l'unica pesa que impressiona. No impresiona menys el cap de bronze de Seutes III enterrat ritualment davant de la seva tomba.

Visitat el museu, agafo la bicicleta i faig cap a la tomba tracia de Kazanlak. Visito la seva replica. L'original costa 20lv, 10e, pero l'eleccio no es tant economica com practica. Llegeixo a la guia que la reproduccio es molt fidedigna i que la original havia estat un temps tancada per garantir-ne la preservacio dels seus frescos...."

De nou en Xavi Tarafa i la seva bicicleta ens descobreixen els secrets d'un país, aquest cop Bulgària a l'agost del 2010, i les sensacions d'un viatge en solitari a la recerca dels somnis...

I molta més informació de BULGÀRIA a NARINANT.CAT

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...