14/9/10

Sis mesos al Nepal

Fa poc us vaig presentar en Sergi i en Pere, un parell d'amics autors de El blog dels Ninus. Avui us volia presentar el relat de la seva estada de sis mesos al Nepal, des de novembre del 2009 i fins a maig del 2010, en el marc d'un projecte de cooperació amb l'ong Amics del Nepal:

"Emprenem el camí de pujada al Monkey Temple a peu per gaudir d'un dia radiant. Els temples i Stupa (que està en obres) queden adalt d'una muntanya a la qual s'accedeix per unes llargues i empinades escales, plenes de micos, banderoles, escultures, mini estupes i venedors.

Un cop adalt fem la volta en sentit de les agulles del rellotge, fent girar les típiques rodes (Om mani padne hum). Fem un té a una terrassa tranquilament i continuem cap a l'altra banda, passant per més temples budistes i estupes, fins arribar a una font amb una esculture daurada al mig que té un cistell on provem d'encertar unes rupies sense èxit. Seguim baixant per camins entre flanquejats per pins per arribar a l'impactant Budhapark, amb tres estàtues gegants daurades i uns jardins molt ben cuidats.

De camí a casa comprem ous, fruita i verdures, que menys mal no són gaire cares (1 kilo del que sigui són 50 rupies, mig euro), tot i que no hi ha gaire varietat. Ja a casa fem el nostre primer dinar: arròs a la cubana... (té collons...)"

I molta més informació del NEPAL a NARINANT.CAT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...