15/9/10

De viatge per la Costa Oest de Canadà

"Avui sí... ja és l’últim dia a les Rockies... Val més no pensar-hi gaire perquè ens fa molta pena deixar aquest lloc tan meravellós. Segurament podríem dedicar el dia abans de la tornada a descansar, a passejar tranquil·lament per Banff... però com ja tothom pot imaginar no ho hem fet (no faríem honor al nostre etern sentiment i nom d’aquest blog!).

Decidim fer la última excursió i per això en triem una de força mítica i recomanada com és el Healty Pass. Es tracta d’un recorregut lineal de 18,5 km d’anada i tornada amb un desnivell de 700 m. El camí passa en un primer tram a través d’un bosc força tupit (com ja comença a ser típic) fins arribar a una zona més elevada plena decamps plens de flors de tot tipus de colors. L’espectacle de les flors i de les muntanyes que es veuen des d’aquest indret és excepcional..."

Si voleu gaudir de la bellesa de la natura i d'un bon relat no us podeu perdre la lectura del bloc Sense Descans i en concret del seu viatge d'aquest estiu per la Costa Oest de Canadà... una ruta pels parcs nacionals i paissatges increibles de la mà del David, la Laura i el petit Arnau...

I molta més informació de CANADÀ a NARINANT.CAT

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...