17/9/10

I aquesta nit amb Coneguem el Món descobreix el nord de l'Afganistan

I aquesta nit.... em plau convidar-vos a una nova xerrada de Coneguem el Món que amb el suport d'Amu Daria, Associació per a la promoció cultural de la Ruta de la Seda, i amb el títol DESCOBREIX EL NORD DE L'AFGANISTAN té lloc avui divendres 17 de setembre a les 19h. al Centre Cultural Can Fabra al districte de Sant Andreu de Barcelona.

Per tal de descobrir aquest viatge estarem acompanyats per Manel Garcia Biosca-Dinkowitz i en Xavi Tarafa Mercader, tots dos grans viatgers...

Un viatge a un dels llocs més remots d’Àsia Central. El Corredor de Wakhan, situat a l’extrem nord-oriental d’Afganistan, on s’ajunten tres de les serralades més altes del món: Pamirs, Hindu Kush i Karakorum. En Manel i en Xavi ens explicaren un viatge en aquesta regió amb l’objectiu d’arribar a les fonts d’un dels principals rius d’Àsia Central, l’Amu Darya, conegut també a occident com a Oxus. Vint-i-dos dies a peu, 19 d’ells sense trepitjar cap poble (tantsols algun assentament kirguís nòmada) i 3 ports de muntanya a més de 4800m d’alçada durant la ruta. Un viatge ple de paissatges majestuosos i trobades amb persones entrenyables pel camí.

US HI ESPEREM !!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...