5/9/10

Transmongolià, en tren per l'Àsia Central

La Laia, l'Alba i el Jordi es troben en aquest moment de viatge des de Beijing i fins a Moscou i ens ho relaten en el seu bloc Transmongolià, en tren per l'Àsia Central, un espai ple d'informacions pràctiques i consells per l'organització d'un viatge d'aquestes característiques... no us ho perdeu:

"Els primers 4 o 5 dies a l'estepa els vam passar amb una familia de pastors nomades que ens van allotjar al seu ger. Per ser poc mes que una tenda de campanya el ger es molt comfortable i molt maco!
El campament d'estiu d'aquesta familia constava de 4 gers i un tancat pel bestiar, que en tenien una pila: 200 cabres i ovelles, 50 cavalls i no se quantes vaques. Be, 199 cabres i ovelles pq despres d'arribar nosaltres, un cop fetes les presentacions i els tragus d'airag (la cervesa mongola, de llet fermentada d'euga), i un cop van poder treure el fill petit de la nostra familia adoptiva de darrera de la cortina del ger on s'amagava de nosatres, el primer que van fer va ser matar una cabra en honor nostre. Deu ni do!"

I molta més informació de RÚSSIA
o XINA a NARINANT.CAT

2 comentaris:

glaire ha dit...

jo creia que la Laia havia anat amb mi de viatge pels Estats Units.. llavors, qui era la persona que duia al costat del cotxe durant tants dies?!

glaire ha dit...

Jo creia que la Laia havia vingut amb mi de viatge pels Estats Units.. llavors, qui era la persona que portava al costat del cotxe durant tant dies?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...