12/4/11

Capdecreus a Brusel·les

"Brussel·les té uns elements ben diferenciadors dintre de la mateixa ciutat: Hi ha el centre històric amb una arquitectura indiscutiblement flamenca. Per altra banda, el pes polític que té el Barri Europeu. Edificis funcionals on es troben totes les oficines i institucions de caire europeu i on es respira un aire cosmopolita. A la part occidental de la ciutat, hi ha el barri musulmà on s’ha ubicat l’emigració, bàsicament magrebí, els darrers anys. Encara en podria trobar una altra, de Brussel·les. La que va expandir-se com a conseqüència de l’Exposició Universal de 1958.

Als països mediterranis el vi és un element cultural important mentre que a Bèlgica la cervesa és un distintiu de la seva personalitat. Així com al voltant d’una ampolla de vi és pot fer vida social, la cervesa té la mateixa finalitat. Potser per això, em vaig trobar amb una ciutat molt oberta i amb unes característiques pròpies de països de més el sud..."

Avui us convido a visitar un nou i interessant article, obra d'Oriol Callbetó, dedicat a Brusel·les de la Revista digital de viatges en català Capdecreus... com sempre molt recomanable...

I molta més informació de BÈLGICA a NARINANT.CAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...