15/4/11

Viatge a Madagascar

"Arribem a Andasibe prou aviat, són les 14:30, i ja estem a l'hotel Feon'ny Ala, dirigit per una família xinesa, on ens donen un bungalou preciós amb vistes al parc d'Andasibe, per 38.000 Ar, llàstima que només hi estem una nit, perquè al porxo del bungalou t'hi podries passar hores llegint o fent una cervesa, la tranquil·litat era absoluta.

Després de relaxar-nos una mica, anem a veure el poble d'Andasibe, que sembla sortit d'una peli de l'oest, amb el seu carrer principal ple de casetes de fusta bastant decrepites, i amb un bonic pontet sobre el rierol, on amb molta sort podeu veure passar un tren (de mercaderies) per un altre que hi ha una mica més endavant.

De tornada a l'hotel, parem a Mitsinjo, una petita reserva forestal al costat de la reserva especial Indri-indri (que veurem a l'endemà) on reservem per fer un tour nocturn (24.000 Ar). Al parc gran també el fan, però en principi els tours nocturns no hi poden entrar a la nit, així que fan la visita per la zona que queda al costat de la carretera (tot i que sembla ser que se salten la norma), mentre que en aquest altre parc hi pots entrar..."

En Dani Rubio i la Paula Vallès ens presenten el seu diari de viatge a Madagascar a Viatgeaddictes... Bona lectura...

1 comentari:

marc ha dit...

Molt útil i interessant...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...