6/4/11

Volta al Món i a les Illes Fiji...

I avui continuo amb el repàs dels blocaires que son ponents en el 1er. Congrès Volta al Món que tindrà lloc el proper 9 d'abril en el marc de la 20ena. edició del Saló Internacional del Turisme a Catalunya SITC 2011.

"Aventurers? Intrèpids? Diríem que ni una cosa ni l’altra, senzillament ens agrada viatjar, la fotografia, conèixer gent i noves cultures. Un bon dia el somni de fer la volta el món es va anar apoderant de nosaltres fins arribar a un punt en què ens vam adonar que ja no pensàvem en res més..." així es presenten en Jordi Corominas i l'Anna Jubero, autors del bloc Volta al Món i ara res millor que gaudir del seu relat sobre les illes Fiji:

"L’última illa que hem triat per passar les nostres vacances a les Fiji es diu Mana, i és coneguda perquè a prop hi ha molt bons llocs per fer immersions. Possiblement el més conegut d’ells sigui “The supermarket”, que l’anomenen així ja que diuen que aquí hi pots trobar de tot… I efectivament, podem donar fe que és així, ja que aquest matí hi hem fet una immersió increïble, que costarà molt i molt de millorar.

Desgraciadament aquest cop no hem pogut llogar màquina fotogràfica, i és una pena perquè hi havia una nitidesa increïble i milers de peixos i corall de tots colors i tamanys. A sobre hem vist 4 o 5 taurons, ens ha passat una ralla pel costat i el millor de tot ha sigut quan, després de 45 minuts sota l’aigua disfrutant com camells, ens ha passat una tortuga gegant nedant tranquil·lament a només uns metres de nosaltres!

Hem sortit de l’aigua amb un somriure d’orella a orella i ens hem passat el dia recordant tot el que havíem vist..."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...