3/4/11

Arriba el Saló Internacional del Turisme a Catalunya SITC 2011

La propera setmana té lloc a Barcelona la 20ena. edició del Saló Internacional del Turisme a Catalunya SITC 2011. Aquest any a més de les activitats habituals tenim la sort de poder participar en el 1er. Congrès Volta al Món, una iniciativa impulsada pel Marc Elena i la Mireia Salvador de Viatge 365, que reuneix les experiències de 32 blocaires de viatge que un dia ho van deixar tot per emprendre una aventura i fer realitat un somni: fer la volta al món.

Aquest Congrés va dirigit a tots aquells que us agrada viatjar, els qui alguna vegada us heu plantejat fer una volta al món, però també a aquells que desitgeu que arribin les vacances per visitar algun país nou. Un punt de trobada entre tots els fanàtics dels viatges i la xarxa. El Congrés tindrà 2 blocs ben diferenciats: el bloc del matí, amb informació útil i pràctica per a fer una volta al món i el bloc de la tarda, organitzat per continents/països.

En motiu d'aquest 1er. Congrès Volta al Món durant aquesta setmana El Bloc del Viatges estarà dedicat a presentar cada dia algun dels blocs i blocaires viatgers que formen part del ponents del programa...

I per més informació podeu consultar el Programa... Ens veiem a la Fira !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...