5/4/11

Els Willyfogs a El Salvador

I avui continuo amb el repàs dels blocaires que son ponents en el 1er. Congrès Volta al Món que tindrà lloc el proper 9 d'abril en el marc de la 20ena. edició del Saló Internacional del Turisme a Catalunya SITC 2011.

La Sílvia Font i el Robert Sleep, autos del bloc Els Willyfogs.com, que es presenten de la següent manera: "Sempre hem estat força viatgers i hem intentat viatjar tant com les vacances i la butxaca ens ho permetien, ja fa uns quants anys vam decidir deixar-ho tot per anar a Anglaterra a passar-hi una temporada, que es va acabar convertint en quasi 3 anys...", ara us convido a llegir les seves experiències a El Salvador:

"Aquest mateix dia al vespre intentavem anar a un mini centre comercial que hi ha a Santa Ana per tal de conectar-nos a internet i a la parada de bus vam coneixer el Sr Jose, que ens va dir que l'endemà no tenia res a fer i que ens passaria a buscar a l'hotel i que ens portaria al llac de Coatepeque que està a prop de la ciutat, la veritat es que ens feia una mica de cosa pero vam acceptar, ja que es veia una persona de fiar.

Així que el dia següent al migdia ens va passar a buscar ben puntual i vam anar a fer unes cerveses a un bar amb vistes al llac, mes tard van apareixer part de la seva familia i vam estar conversant amb ells i vam baixar al llac on hi havien xiringuitus i mes tard el Sr Jose ens va dur a casa una amiga seva per què provessim un menjar tipic de El Salvador.

Vam passar unes hores molt agradables amb el sr Jose i la seva familia, es increible com persones que no et coneixen de res poden donar-te tant, vam parlar d'Espanya, ja que ell havia viscut durant dos anys a Madrid, de la situacio a El Salvador...

També ens van dir que Els Salvadorenys son els mes amigables de tot centre America i de moment hem de dir que es veritat :) A la nit es celebraven les festes de Santa Ana i just al carrer on hi havia el nostre hotel hi havia un Carnaval, vam passejar i vam poder viure l'ambient de les festes "julias" com ells les anomenen..."

I molta més informació de EL SALVADOR a NARINANT.CAT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...