8/4/11

Viatge 365 a Tailàndia... i molt més...

I acabo avui amb el repàs d'alguns blocaires que son ponents en el 1er. Congrès Volta al Món que tindrà lloc el proper 9 d'abril en el marc de la 20ena. edició del Saló Internacional del Turisme a Catalunya SITC 2011, i res millor, que amb els impulsors de la iniciativa, Marc Elena i Mireia Salvador, autors del bloc Viatge 365 que es defineixen com "Viatgers hedonistes. Durant 365 dies (d’octubre del 2008 a octubre de 2009) vam fer la volta al món, passant per 22 països. El blog ha sigut i és la millor eina que hem tingut per “donar i rebre” informació i establir contacte amb altres viatgers. Ara, un cop complert aquest somni, seguim preparant nous viatges i aventures..." però abans us convido a llegir el seu relat de Tailàndia:

"Diuen que Mae Hong Son està envoltat per 1864 curves, nosaltres les hem fet totes i cadascuna d'elles com uns campions, encara que no les hem contat. Aquests dies al nord els hem aprofitat per explorar la província que porta el mateix nom que la capital i tot i que els desplaçaments itinerants han estat en bus, a les ciutats on ens hem allotjat, hem llogat una moto. Hem fet nits a Pai, Mae Hong Son, Mae Sariang i Mae Sot, on som ara. De cadascuna de les ciutats on hem estat ens enduem alguna cosa positiva. Els paissatges d'aquesta província són força especials (molta vegetació i grans muntanyes amb valls i rius) i la gent és molt amable.

A Pai no varem saber descobrir els llocs realment interessants, doncs els llocs que interessen al turisme asiàtic no són exactament els que ens interessen a nosaltres... tenen un concepte una mica freak del turisme i quantes més botigues de souvenirs té el lloc en qüestió, més els hi agrada. Així doncs, va ser l'excursió més fluixa que hem fet en moto..."

I molta més informació de TAILÀNDIA a NARINANT.CAT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...