16/4/11

Viatge per Albània

En Roger i n'Enric son els autors del bloc Ladupla on tal com ells ens expliquen "El blog va néixer amb dos objectius: fer conèixer al món la realitat d’Albània fruit del viatge que vam fer-hi l’any 2008 i també per guardar les nostres memòries acumulades al llarg de la nostra vida viatgera en algún lloc..." i així ho han fet en més de cent entrades que us recomano de tot cor visitar...

Us deixo amb els records, els descobriments i les reflexions sobre Albània:

"Krujë és doncs un centre històric clau pels Albanesos, símbol de la resistència afèrrima del poble albanes. Krujë avui en dia té dues parts: l’enclau històric conegut encara com a Krujë d’uns 20.000 habitants i totalment construït a la muntanya i un segon poble urbanitzat a la falda de la muntanya, aquest és Fushë-Krujë de 10.000 habitants i sense cap interès.

Krujë creix entorn del castell – avui en dia totalment restaurat – de Skanderbeg. La fortalesa, pel nostre gust, està excessivament restaurada, perdent bona part de l’encant d’un castell tot i que ens permet veure la clara estructura d’aquest. Dins del castell, un museu de guerra dedicat al “gran heroi”. Dins les muralles del castell trobem la torre de control, que es troba al punt més alt..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...