7/4/11

Anem a fer una cervesa a l'Amazones

Nou dia i continuo amb el repàs dels blocaires que son ponents en el 1er. Congrès Volta al Món que tindrà lloc el proper 9 d'abril en el marc de la 20ena. edició del Saló Internacional del Turisme a Catalunya SITC 2011.

"El 2 de juliol quedarà al nostre record com la data d’inici d’una experiència inoblidable. Van ser 365 dies de viatge plens d’emocions, plors, abraçades, somriures, sopreses, neguits, però sobretot plens d’il•lusió. La mateixa il•lusió que temps abans havia donat forma a la sortida del 2007, i a l’arribada del 2008. La mateixa il•lusió que encara avui tenim guardada en un racó per, si cal, ens ajudi a buscar un altre 2 de juliol..." Aquestes son paraules de la Mariona Prat i el Quim Carrera, autors d'Anem a fer una cervesa i ara us deixem amb el seu relat del Brasil:

"Dimarts, 4 de la tarda, arribem al barco on al mati, a les 9, ja hi haviem anat per col.locar les nostres hamaques en llocs estrategics (lluny dels lavabos i del motor). Al pujar l´escaleta amb la que s´accedeix al barco, ja notes que allo no es el mateix que al mati..hi ha una mica mes de moviment...molt mes!!!

Per controlar que les hamaques hi son, hem d´atrevessar un "laberinto" de gent i hamaques que ens deixar flipats. Per sort, hi son. I aixo que el barco no surt fins d´aqui a dues hores, a les 6, suposadament. Aixi que va arribant gent, i van penjant el seu llitet fins a crear-se una superficie de teles flotants tocant-se entre elles, amb totes les maletes per sota. No ens ho podem creure!!

El barco son 4 pisos, el de sota es la bodega, on nomes hi va carrega, el primer es tot obert, sense finestres, i hi van persones; el segon es igual que el primer pero amb finestres i amb teoric aire condicionat (no va funcionar mai), i amb algun camarot privat, i el tercer es la coberta amb camarots privats, la zona del bar, i el descobert. I perque collons no vem agafar camarot...aixo em pregunto jo!!! 6 de la tarda, segueixen carregant caixes al barco. 7 de la tarda, segueixen decarrgeant camions sencers. 8 de la tarda, i sense que ens donguessin sopar, segueixen carregant. 9 del vespre, ara ja carreguen fins i tot motos. 10 de la nit, desganats, i allo encara no es mou.

Finalment, a les 11, comencem a navegar...nosaltres ja dormiem. I sabeu quans dies estem navegant...5 dies i mig, nomes sortin 3 horetes a Santarem (on molta gent parava) per estirar les cames. Tota una experiencia...dormir en hamaques 5 dies, compartir pets, rots, olors, roncs...amb mes de 120 persones, menjar arros, spaguetti i carn cada dia per dinar i sopar (no va variar el menu cap dia), tragar-te els mateixos 3 CD de musica durant els 5 dies....

I que cony hi fotiem alla? Valia la pena? Doncs si!! Navegar per l´Amazones es especial..."

Molta més informació de BRASIL a NARINANT.CAT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...